Arrangør: Bellman Kulturpub

Notoddenbandet Wild Whens ble startet av låtskriver og frontmann Esben Meyer Kristensen tidlig i 2016 og sammen med Truls Vennman (trommer), Pål Fiskodde (rytme gitar), Tony Moen (bass) og Sondre Gautefald (lead gitar) leverer dette bandet drivende og fengende countryrock til folket! For første gang på Bellman så spiller de “unplugged” det blir en intim og fin kveld.

Deres første single «Captain In The Sand» ble meget godt mottatt og er fortsatt en av bandets aller mest populære låter sammen med «Sally Saloon» og «Tornado». Så langt har det blitt 9 single-slipp og ett album fra country- rockerne som i skrivende stund har resultert i godt over 2 millioner streams med i overkant av 28.000 faste lyttere på Spotify, alle låter skrevet av Kristensen.

Wild Whens har et godt rykte på seg for å levere konserter med masse trøkk og energi i tillegg til et brennende ønske om å formidle følelsene i de biografiske og lidenskapelige tekstene. Med Wild Whens får du fengende og varierte rocke-låter med inspirasjon fra country, folk og med et solid hint av «sørstatsrock».

Scroll to Top