NB! Arrangementet er dessverre avlyst!

Arrangementet har blitt avlyst i henhold til Folkehelseinstituttets råd for å unngå smittespredning ved arrangementer og kommunelegens vurdering.

Alle billettkjøp vil bli refundert. Refusjon av billetter:

Dere som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta dere noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at “innbeløpet” i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Hvis du har handlet billetter over disk kan du ta med deg billetten(e) og henvende deg på servicetorget. Der vil du kunne fylle ut et refusjons-skjema så vil du få pengene overført til din konto. 

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

___________________________

 

 

VILDANDEN – et rettsdrama

For første gang fremføres Henrik Ibsens Vildanden som rettsdrama.

Gregers Werle står tiltalt. Har han medvirket til at unge Hedvig Ekdal tok sitt eget liv (tiltale etter § 277, første ledd)? Eller; har han forlatt Hedvig i hjelpeløs tilstand (§ 288)? 

Dømmes han til fengsel i inntil 15 år eller går han fri?  

Juryen, ti frivillige legmenn, valgt blant publikum, avgjør Gregers Werles skjebne.

 

Dette er etikk vs jus; løgn vs sannhet. Dette er jakten på sannheten om sannheten. Tåler vi den? Tåler vi at livsløgnen avsløres?

 

Vildanden er fremført mer enn 20 000 ganger verden over. Endelig skal dommen falle.

Vi kan love dere et dramatisk rettsoppgjør!

Vil du sitte i juryen?

Du har nå muligheten til å få en helt unik teateropplevelse, helt gratis. Jurybillettene er nemlig gratis!

Hva venter du på? Meld deg til tjeneste, nå:
https://teateribsen.no/meld-deg-til-jurytjeneste/?dato=Man%2023.03&klokkeslett=19.00&sted=Notodden%20Teater

 

 

Anbefales hvis du liker: Krim, True Crime, Ibsen, Dokumentarer

Scroll to Top