RAUSHET MED KARIANNE WAHLSTRØM & MINIKONSERT VED LINE KÅSA

«Verdensdagen for psykisk helse» har i år som tema «Vær raus». Karianne Amlie Wahlstrøm, tidligere Farmen – deltaker og Notodden-jente, holder foredraget «Raushet med Karianne ». Line Kåsa holder minikonsert med egenkomponert musikk og deler sine erfaringer fra sitt arbeid som musikkterapeut.

KARIANNE AMLIE WAHLSTRØM fra Notodden vil snakke om hvorfor raushet er viktig og hvordan man kan være raus med seg selv og andre i hverdagen. Det et er lett å glemme verdien av å være raus, og alle kan ha godt av en påminnelse om hvordan man kan tenke, hva man kan si, og hva man kan gjøre i hverdagen for å skape mer kjærlig og god relasjon til seg selv og de rundt seg. Man blir aldri ferdig utlært på det å være snill med seg selv og andre. Å være raus er blant annet å være modig fordi du tør å gi, du tør å tilgi, du tør å ta feil, du tør å ikke være best, du tør å elske, du tør å være glad i deg selv for alt du er – med alle feil og mangler.

LINE KÅSA er musiker fra Notodden og jobber for tiden i Oslo som musikkterapeut. Pressen skriver om henne: “Fra det øyeblikket Line Kåsa som 16-åring skrev sin første låt, var løpet lagt. Når hun sitter ved et piano (det være seg et nystemt flygel eller en Rhodes gjennom en gammel rørforsterker), lukker øynene og begynner å synge, oppdager stadig nye mennesker Line Kåsas musikalske verden. Folk blir henført av hennes kreative popkomposisjoner, det naturlige talentet på tangenter og den nære stemmen.

Arrangementet er et samarbeid mellom Arbeidsgruppa for Verdensdagen for psykisk helse 2018: IDEA, Psykisk helse, Helsestasjonen, NAV, DPS-Notodden og Frivilligsentralen og biblioteket.

Scroll to Top