Frank Tønnesen, i musikalsk tapning bedre kjent som Tønes, debuterer denne høsten på Pelikanen forlag med en kollektivroman fra bygdenorge.

Bokbader: Håvard Rem

Her skules det mellom gardinene og samles på fajanse, mens de sosiale kodene som dikterer hvorvidt du er nødt til å invitere naboen inn på middag hvis han ringer på akkurat idet fårikållukta sprer seg fra kjøkkenet, kan irritere og debatteres til du blir blå. Dette er en knalldebut vi gleder oss til å gi ut!

Ingen som har hørt Tønes vil bestride at han er en av Norges største fortellertalent. I bokform blomstrer dette talentet i en bukett fortellinger som til sammen flettes til en kollektivroman der Tønnesens lett gjenkjennelige humor fyller skjebner, karakterer og sosialt og beklemt samkvem. Men parallelt med dette skriver Tønnesen ut mørkere og mer eksistensielle undertoner i fortellinger om ensomhet, tilhørighet og utstøtthet.

Frank Tønnensen makter å turnere dette stoffet i et lett og slagferdig språk og viser alltid kjærlighet til disse ofte litt skyggeredde karakterene som befolker universet hans, uansett hvor små problemer de øser seg opp over, og hvor feil beslutningene deres gjerne kan være. Frank Tønnesens er absolutt de små problemenes forfatter, men de kan være store nok!

 

Velkommen til bokbad og minikonsert på Notodden Bibliotek.

*Meld din interesse for arrangementet på facebook

*Arrangementet har aldersgrense 18 år.

*Ved kjøp av rabatterte billetter (student), må du kunne vise legitimasjon på at du har krav på rabatt.

*Er du under 18 år og har lyst til å få med deg konserten?
Vi har vergeordning, send oss en melding, eller kontakt oss på 350 15 600 fra 10:00 – 20:00 på hverdager for mer informasjon.

Scroll to Top