Torvet tre trio:

Torvet 3 Trio består av 3 muntre herrer fra Notodden, Harald Løseth (gitar), Torbjørn Solbakken (gitar), og Bjørn Høiberg (bass). Trioen spiller swing i tradisjonen American Songbook og franskinspirert jazz. Herrene har lang fartstid innen sjangeren, både lokalt og utenfor byens grenser.

Ensemblet benyttes hyppig i sosiale sammenhenger og på byens cafeer.

De Ubrukelige:

De Ubrukelige, bor i Oslo men er fra bygda (Finnsnes/Notodden). Vi kan sammenliknes med det som ville blitt barnet til Kari Bremnes og Jacques Brel, med Cornelis som gudfar. Især er det på grunn av tekstene våre at vi har blitt lagt merke til, der sansen for treffende poenger ligger til grunn – i tillegg til scenenærvær, engasjement og driv.  Vi har nylig spilt inn det som blir vårt første album som blir utgitt i høst.

Dim Gray

Dim gray er en trio med et stort og stemningsfullt sound som kan beskrives som en blanding mellom Fleet Foxes og Susanne Sundfør. Vi inkorporerer elementer fra gamle folketoner i et framoverlent lydbildet, og beveger oss mellom varme strykere, gitarer, iskald elektronikk og hardtslående trommer. Bandet er drevet av et ønske om å tråkke opp nye stier, og eksperimentere ofte med ukonvensjonelle låtstrukturer og produksjonsteknikker- men denne eventyrlystne innstillingen er rotfestet i solid håndverk med fokus på sterke melodier. I en industri som domineres av det oppskriftsmessige forsøker Dim Gray å servere noe annet.

Scroll to Top