Arrangør: Notodden Swingklubb

Tone Wattum og Ralph Nilson som duo, er tilbake på scenen med fullt drag. Hun har opptrådt i TV show fra Jackson som finnes på Youtube.. Nok en bragd i merittlisten. De er mest kjent som Country artister, men overrasker med et bredt reportoar; pop, klassikere, rock’n roll og god dansemusikk.

De har mange ganger vist sin kapasitet til å underholde, det ser en fra alle TV program både i Norge og i Sverige. Utallige Show og festivaler har de bak seg, og nå vil vi heldigvis få se og høre dem igjen. Ralph Nilson, supergitaristen i fra Arvika, er kjent fra ”The Spotnicks”, og har vært med mange store artister i inn – og utland. Han har turnert verden rundt og har mange fans.

Tone Wattum har ny full cd innspilt i Nashville og Jackson TN. Dette er hennes 6.utgivelse. En av ”Sun Records” levende legender, Rayburn Anthony synger med i en duett, også Wendel Adkins er med i en sang hun selv har laget. Hun har blitt intervjuet i flere fora, radio og tidninger.

NRK gjorde 27. april 2015 en god del intervjuer, og presenterte programmet Ukas Album, hvor Tone ble spilt hver dag hele uken. De urfremførte en låt fra den nyeste produksjonen. NRK P1 spiller fra den nye cd skiven, programmet heter «På Dansefot«.Tone og Ralph var med i et stort show med selveste Stella Parton, lillesøster til Dolly, i Våler den 20. August. Fullsatt sal og de kunne hatt minst 2 konserter til, så stor var etterspørsel på billettsalget.

Til alle som vil danse eller bare høre på god musikk ; det kan være verdt å ta en tur for å høre denne duoen.

Scroll to Top