Arrangør: Wentland AS

Velkommen til Stand-up show  i Livescenen, denne kvelden skal magemusklene få kjørt seg takket være Mads Hadler, Zahid Ali og Hallvard Dyrnes!

Mads Hadler
Mads Hadler er en fast inventar på Latters klubbscene og har i over ti år livnært seg som standupkomiker, konferansier og foredragsholder. Han er i tillegg en av landets mest etterspurte i sjangeren skjult teater.

Som standup’er tar han gjerne utgangspunkt i selvironiske betraktninger, gode observasjoner eller aktuelle hendelser. Mads får alle til å le, enten det er gutta på gølvet eller Preben i Porschen.

Når han bedriver skjult teater er han virkelig i en klasse for seg. Hans flamboyante, utadvendte og ekstremt oppmerksomhetsglade alter ego har underholdt flere hundre firmaer og lurt de som ikke lar seg lure, blant annet PST(!). Dette må rett og slett bare oppleves.

I minglesettinger er han en mester til å få folk til å føle seg vel og fra scenen kan han fremføre spesialskrevne foredrag, ofte beskrevet som «det hysteriske foredraget alle snakker om men ingen husker hva handlet om».

Zahid Ali

Zahid Ali er en levende standuplegende som fremdeles er noe av det aller morsomste du kan oppleve. Med absurde historier, presis timing, trollbindende fortellerteknikk og en improvisasjonsevne i verdensklasse fremkaller Zahid latterbrøl etter latterbrøl.

Han har en lang og innholdsrik humorkarriere fra scene og TV, og har bidratt i blant annet Nissene på låven, Rikets røst, Jul i Tøyengata og Hellfjord. Han satte nylig opp soloforestillingen ”Fremmedfrukt” som turnerte over hele landet.
Zahid er en fast inventar på Klubbscenen på Latter og er svært populær på bedriftsmarkedet. En kveld med Zahid blir garantert en hylende morsom opplevelse du kommer til å huske lenge.

Hallvard Dyrnes

Hallvard Dyrnes er en Improvisatør og standup-komiker kanskje best kjent fra Latter Live sesong 4, hvor klippet hans ble sett over 1 million ganger. Han er i normale tider jevnlig å se på de fleste stand up-scener rundt omkring i Norge. I tillegg har han også vært å se i tv-serien hvite gutter på TV-Norge og diverse youtube kanaler.

Scroll to Top