Årets oktoberfest blir litt mindre enn vanlig og uten matservering, men stemningen blir forhåpentligvis den samme!

Vi rigger til oktoberfest-pyntet telt og langbord i bakgården for å få plass til mest mulig folk og samtidig legge til rette for smittevern.

Først spiller Tyske Alpenjammer som spiller tyrolermusikk med innslag av humor og endel Norske låter i tyrolerdrakt. Når de er ferdige slipper vi til Johnny Cash Machine.

Cash Machine er ledet av Jonas Thomassen.

De siste årene har trioen fra Østfold bygget opp et av landets sterkeste Johnny Cash tribute band – The Johnny Cash Machine.

Jonas Thomassen, kjent for blant annet en 2. plass i Idol 2006 og som låtskriver for flere kjente norske artister, står i front for trioen som består av kontrabass, kassegitar og telecaster. Det enkle men kraftige formatet tilsvarer Johnny Cashs første besetning –”Johnny Cash and The Tennesse Two”. Aleksander Ormvold og Harald Hougaard, begge gjengangere i musikkmiljøet, danner resten av bandet.

“Dette er ingen imitasjon, vi konsentrerer oss om å spille låtene så tøft som mulig, i Cashs originale trio-format, som alle kjenner og elsker.” sier Jonas om tanken bak konseptet.

Scroll to Top