Ekstraforestilling: 40-års jubileumskonsert Notodden Blues Band og gjester

Fikk du ikke med deg den feiende flotte jubileumskonserten med Notodden Blues Band under Bluesfestivalen i sommer? Nå får du sjansen på nytt når Notodden Blues Festival og Notodden Blues Band setter opp ekstraforestilling i Notodden Teater lørdag 1. februar. Jubileumskonserten under festivalen ble meget raskt utsolgt, og mange som gjerne ville vært der fikk ikke billett. Nå vil partene at flere skal få muligheten til å oppleve dette og setter opp ekstraforestilling med 40-årsjubilantene i NBB sammen med Torhild Sivertsen, Knut Buen utvidet med blåserekke. Det blir fantastisk!

Publikum kan glede seg! Det blir sus av gammel storhet når fantastiske Torhild Sivertsen og Knut Buen gjør ekstraforestilling av 40-årsjubileumskonserten Notodden Blues Band.

Alt håp virket ute om en gjenforening mellom NBB og Torhild Sivertsen, men da Trond Ytterbø seilte forbi huset til Torhild med Statsråd Lehmkuhl sendte han en tekstmelding til henne. Da smeltet Askøyjenta. Hun ringte til Trond, og der og da ble de enige om at hun skulle bli med på jubileumskonserten. Konserten under årets festival viste at kjemien fremdeles stemte. Sivertsen og NBB sammen på scenen var fortsatt dynamitt!

Det samme kan sies om Notodden Blues Band og Knut Buen. Bluespionerene fra Notodden og folkemusikklegenden fra Tuddal har en helt egen dreis på sitt samspill. De har spilt sammen flere ganger og det er alltid en publikumsvinner og en kunstnerisk suksess. Ingen steder kommer vel dette bedre til sin rett enn i Notodden Teater.

Notodden Blues Band med Torhild Sivertsen er en av de største suksessene som finnes i historien om norsk blues. Da de turnerte som heftigst var de som pop-stjerner å regne. De spilte for fulle hus over hele landet og hadde en kjempestor suksess sammen med albumet «Soul Food». Det er en sjeldent god kjemi mellom disse bluesguttene fra Notodden og den tidligere Tomboy-vokalisten fra Askøy, og det går fremdeles gjetord om deres konsert i Sliperihallen under Notodden Blues Festival 2003.

Så tok det slutt, og det blei med noen få konserter innimellom. Sivertsen trakk seg tilbake fra rampelyset. De har vært savnet av mange. Det de skapte sammen er enestående og tidløst. Nå blir det mulig å oppleve dem sammen igjen nok en gang når Notodden Blues Band og Notodden Blues Festival setter opp jubileumskonsert i Notodden Teater lørdag 1. februar.

Notodden Blues Band med Torhild Sivertsen, Knut Buen utvidet med full blåserekke er en eksklusiv og sjelden opplevelse. Vi gleder oss til det, og det vet vi at veldig mange andre gjør også. Det er bare å sikre seg billett før det blir utsolgt nok en gang.

Scroll to Top