Hvor kommer viruset fra, hvor farlig er det, hvordan smitter det, hva er situasjonen i Europa og Norge, og hva kan hver enkelt gjøre for å beskytte seg. Jörn Klein. Foto. USNFørsteamanuensis Jörn Klein ved USN gir deg et overblikk over det vi for øyeblikket vet om det nye koronaviruset.

 

Det vil også være tilstrekkelig med tid for å stille spørsmål.

Jörn Klein er førsteamanuensis i mikrobiologi, epidemiologi og smittevern ved USN, og har blitt mye brukt av media etter at koronasmitten kom til Norge. Han er programansvarlig for Norges eneste utdanning innen smittevern på masternivå. I tillegg er han medlem i fagråd for infeksjonsmedisin, smittevern og immunologi for Helse Sør-Øst.

Lørdagsuniversitetet - logoLørdagsuniversitetet er et samarbeid mellom Universitetet i Sørøst-Norge, og folkebiblioteker i Telemark, Vestfold og Buskerud. Foreleserne er forskere som er ansatt ved universitetet.
En av universitetets viktigste oppgaver, er å dele kunnskap med alle som er interessert i å lære. Lørdagsuniversitetet er en arena der forskere møter ikke-forskere, for å snakke om et tema som vi alle er opptatt av.

Biblioteket skal følge myndighetenes smittevernråd under arrangementet. NB! Kun 4 billetter per mailadresse. Velkommen til Lørdagsuniversitetet!

 

Scroll to Top