Notodden Blues Festival og Notodden Bluesklubb sammen med Bok & Blueshuset ønsker dere hjertelig velkomne til konsert med Lisa Lystam Family Band lørdag 30. mars.

Notodden-publikummet ble kjent med Lisa Lystam og familien under Notodden Blues Festival 2016, og ble med en gang et av de mest omtalte bandene dette året. Nå er Lisa Lystam Family Band invitert tilbake til Notodden Blues Festival, men kommer først en tur til Bok & Blueshuset for å gjøre en intim klubbkonsert.

Lisa Lystam Family Band er forbilder for mange bluesinspirerte unge band, og leverer noe friskt, fornyende og herlige befriende. Bandet viser seg rett og slett å være uimotståelige. Lisa Lystam Family Band har noe genuint over seg, både når det gjelder musikalsk uttrykk og sceneopptreden. De har dette forjettede «noe» som gjør dem til nye publikumsfavoritter overalt hvor de kommer.

Publikum vet å respondere når de ser noe ekte, og de responderer på Lisa Lystam Family Band. Bandet kan virke som en nordisk versjon av Tedeschi Trucks Band eller, hvis vi går enda lengre tilbake, som et skandinavisk Delaney & Bonnie and Friends.

Dørene åpner 20.00

Konsertstart 21.00

CC: 275,-

ID: 18 år

Scroll to Top