Arrangør: Heilt Nils

Ideen til en pubrevy blei unnfanget av trekløveret Brynjar Torset, Bjørn Borgen og Reidar Solberg i 1995. Disse tre hadde jobbet med flere revyer sammen med Notodden Visekor og Notodden Mannssangforening.

Vi hadde et selsomt møte med Bellman-driverne Trond Hansen og Jan Albertsen som serverte oss ustekt pizza, men som tente på ideen og stilte lokalene til disposisjon for oss – faktisk hadde de gått svangre med en tilsvarende idé sjøl.

Vi tre hadde jobbet sammen med Inger Lise Gundersen og Liv Kjersti Dale i revyer før, og det var helt naturlig å spørre dem om å være med. Bjørn Erik Tveiten hadde vi blitt kjent med som en meget god sanger og rytmeholder. Andreas Soltvedt hadde vi hørt mye bra om, og da var gruppa komplett.

Første revyen i 1995 het bare Heilt Nils – kalt opp etter ordfører og varaordfører den gangen. Etter debuten i 1995 har gruppa hatt sin siste forestilling flere ganger, men våknet til liv når høsten nærmet seg. Heilt Nils har spilt sine forestillinger på Bellman, Hotellet og i de siste åra på Teledølen.
Vi synger jo “hvorfor ingen av slutter er det ingen her som vet”, men Bjørn Erik Tveiten flytta til Biri og da kom Ole Kristian Murtnes inn i gruppa. Bjørn Borgen slutta/slutta ikke og da blei John Olav Hovde med oss. Da John Olav flyttet til Heistad, fikk vi med oss Oddbjørn Holla. Vibecke Flittig har vært med for Liv Kjersti og Bjørn Rugaas vikarierte for Andreas i 2001.
Sjefsvisesmed Brynjar forlot gruppa etter 2018-sesongen.

Årets besetning er dermed: Inger Lise Gundersen, Vibecke Flittig, Ole Kristian Murtnes, Oddbjørn Holla, Andreas Soltvedt, Bjørn Borgen og Reidar Solberg.

Årets revy vil nok en gang være full av overraskelser, gamle travere, god musikk, spark i alle retninger, ting til ettertanke og godlynt humor. 
Som vanlig er Jørn Øystein Johansen ansvarlig for lyden.

Vi gleder oss til å prøve et nytt spillested og ikke minst til å feire 25 år sammen med dere publikum.

Scroll to Top