Godon Mote er rangert som en av de beste pianistene i verden.  Han har et stort musikalsk spekter, men serverer mye blues og gospel i sine konserter.

Alan Jackson, Brad Paisley, Lionel Richie, Tanya Tuker, Carrie Underwood og mange, mange andre er artister som Gordon Mote har samarbeidet med.

Gordon Mote er født blind, men det har ikke dette hindret han i å nå sine mål. Allerde som tre-åring overrasket han sine foreldre ved å sette seg til pianoet å spille “Jesus loves me” med to hender!

Som ung var han en av de første studenten i landet som gikk på en vanlig offentlig skole. Senere studerte han på flere universiteter og stod med glans. To dager etter fullførte studier ble han invitert av Country music legenden Lee Greenwood til å bli med i hans band. Siden har han hengitt seg til musikken!

Gordon Mote har et stort musikalsk register som har appell til mennesker i alle aldre. Hans sang og musikk har et tydelig kristent budskap og konsertene hans gir deg en musikkopplevelse som du sent vil glemme!

Scroll to Top