En brutal, aktuell og nådeløs fortelling om rasisme og hat.
Vi tar for oss høyreekstremisme i verden og Norge i dag.

Aldersgrense: 12 år

Om filmen:
Bryon Widner, en av FBIs mest ettersøkte skinheads, lever et destruktivt liv med kroppen dekket av rasistiske tatoveringer fra topp til tå, som han bærer som belønning for sine utallige hatforbrytelser. Når han møter Julie og hennes tre unge døtre fra et tidligere forhold, vekker farsrollen følelser som ansvarlighet og kjærlighet i ham, og gir ham snart et brennende ønske om å legge sin gamle tilværelse bak seg. Men det viser seg snart at hans gamle venner ikke er begeistret for dette valget, og han utsettes for drapstrusler og trakassering. Med hjelp fra FBI og SPLC får han hjelp til å forlate det nynazistiske miljøet og fjerne de skjemmende tatoveringene, i bytte mot informasjon om hva de betyr – informasjon som resulterer i at hans gamle gjeng blir arrestert. Men alt har sin pris…

En brutal og nådeløs historie om rasisme og ignoranse, men også en fortelling om at det aldri er for sent å gi slipp på hatet – hvis man bare har motet og støtten til å gjøre det.
————————————————————–

Notodden Kino ønsker med denne filmserien å tilby filmopplevelser med en mening utover selve filmvisningen. Vi tar viktige temaer med oss videre til en samtale etter filmen, hvor relevante paneldeltakere er invitert.

Neste film med fokus: Tårnet – 21/01/20

Film med fokus er støttet av NFI

Scroll to Top