Hva skjer med oss i alvorlige kriser, og hvordan møte barn som har vært gjennom en krisesituasjon?

Aldersgrense: 9 år

Om filmen:
BARN skildrer de dramatiske etterdønningene av en ulykke på en barneskole i utkanten av Oslo. Det er friminutt og Lykke, den 13 år gamle datteren til en profilert Arbeiderparti-politiker, skader klassekameraten Jamie, sønnen av en framtredende Frp-politiker.

Ryktene om hva som egentlig har skjedd begynner å gå. Var det bare uskyldig lek? Liv, rektor på skolen og hemmelig kjæreste med Jamies far, må finne styrken til å konfrontere lokalsamfunnet og til å takle sine egne motstridende følelser.

BARN handler om hva barn betyr for samfunnet i dag: Hva det vil si å ha, og å være barn. Og i forlengelsen av det – hva det vil si å være voksen.

BARN er et varmt, gripende, humoristisk og skarpt observert drama fra Dag Johan Haugerud, regissøren av den kritikerroste SOM DU SER MEG. I filmen møter vi et stjernelag av norske skuespillere, med Henriette Steenstrup, Jan Gunnar Røise, Thorbjørn Harr, Andrea Bræin Hovig, Hans Olav Brenner og Anne Marit Jacobsen i spissen.
————————————————————–

Notodden Kino ønsker med denne filmserien å tilby filmopplevelser med en mening utover selve filmvisningen. Vi tar viktige temaer med oss videre til en samtale etter filmen, hvor relevante paneldeltakere er invitert.

Neste film med fokus: Disco – 22/10 – “Ung tro og psykisk helse” er tema etter filmen.

Film med fokus er støttet av NFI

Scroll to Top