Hver lørdag kl. 12.00. Kom og hør morsomme, spennende og rare eventyr og fortellinger på biblioteket etter lørdagsfrokosten!  Vi leser både eventyr og bildebøker, kanskje blir det rim-og regler og litt sang også. For barn 3 – 6 år og helt gratis.

Vi slår et slag for formidling av eventyr og fortellinger på tradisjonelt vis denne høsten. Eventyr og fortellinger  har til alle tider begeistret og berørt barn, og den umiddelbare opplevelsen, spenningen og gleden ved å bli fortalt for er viktig i seg selv. Eventyr og fortellinger lærer også barn å skape egne bilder. De stimulerer barnas indre forestillingsevne og konsentrasjon samtidig som de vekker til  refleksjon og undring.

Temaene i eventyrene  våre er  ofte allmennmenneskelige og eksistensielle og er med på  å utvikle identitet og kulturell tilknytning. De kan bidra til barns forståelse av seg selv og sin plass i verden.

If you want your children to be intelligent, read them fairy tales, if you want them to be more intelligent, read them more fairy tales
– Albert Einstein

Velkommen til lørdagseventyr!

Scroll to Top